21.12.2019 г., 8:40 ч.

No rest for the wicked 

  Поезия » Друга
964 0 0

I don’t want to just win you 
I will not rest
I want to conquer you every day 

© Лазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??