30.09.2023 г., 11:35 ч.

Но сенс 

  Поезия » Свободен стих
92 0 0

 

                        Н О Н С Е Н С

 

"С червените ботушки потропва Дядо Мраз..."

С изключение на името, дотук всичко е точно,

защото Старецът по принцип си е все същият,

но днес вече липсва Метеорология за шейна.

 

Сега снегът обикновено пада през лятото

във вид на едри ледени топки

и съсипва всичко садено, сято и саморасло

а Сърцата, пълни с гняв и тъга, потъват във грохота...

 

Във вид неспецифичен още един

се сипе през всички сезони.

Този път продуктът е преносим.

Ветрове мощни доставят Сахарски Злосторник.

 

За сега, дотука, всичко така е.

В Живота постепенно губи се смисъла...

Всички се питат, но никой не знае,

изход от Орисията от нас самите Курдисана!?

 

21.09.2023 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??