25.06.2009 г., 0:41 ч.

Но ти си просто..."почти" 

  Поезия » Любовна
958 0 3

Когато нощта ме обгърне…

те усещам близо…

Почти мога да усетя ръката ти,

нежно галеща лицето ми…

Мога да те обичам… почти

И тишината ми говори...

шепти ми с твоите думи…

Изпепеляват те цялото ми тяло…

А самотата отстрани ме гледа…

ту жално... ту жестоко…

Смее се…

Почти виждам отражението ти…

и сянката ти мога да целуна… нежно

Като че мога да усетя аромата ти…

донасящ късна есен… но почти

И блясъкът в очите ти мога да видя…

как жестоко раздира мрака…

Но с ръка посегна ли да те достигна...

те улавям - почти

И гласът ти се носи…

гали всичките ми сетива…

ала заговоря ли ти аз…

ти ме чуваш… почти

Ти си всичко… и си много…

Но си просто… ”почти”.

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??