22.05.2008 г., 8:20 ч.

Ноктюрно II 

  Поезия » Еротична
932 0 5
 
  • Ноктюрно II
  • Най-синя е нощта от теменуги,
  • когато вдишваш с устните си песен,
  • когато си пиян или безумен
  • и пътят към зората ти е тесен.
  • Нощта се пие най-добре на глътки -
  • на всеки час лъжичка сладострастие.
  • Тогава само синьото потръпва
  • и се разлива ароматно щастие.
  • Нощта, ако целунеш най-отвътре,
  • в сърцето ú от медено безлуние,
  • тогава ще усетиш тръпката
  • на най-среднощното безумие.
  • Нощта обича да е искана,
  • изпивана до капка, влюбена,
  • завита с облаци разлистени,
  • събличана, до кръв целувана.
  • Нощта се стича по косите ми.
  • Ще ме откриеш ли във тъмното?
  • Хвани ръката ми, следите ми...
  • и ще се слеем до разсъмване.

 

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??