11.11.2009 г., 0:02 ч.

Нормално поведение 

  Поезия » Друга
596 0 0

Маска след маска,

къде сме ние под тях?

Лъжа и лицемерие

са обгърнали целия свят.

Никой не е себе си, уви,

светът е потънал в лъжи.

Омраза, презрение -

това вече е нормалното

човешко поведение.

Усмивките са празни и фалшиви

на лицата на хората крадливи.

Не е модерно да си себе си, уви,

спри се за малко и маската сложи,

усмихни се с презрение...

и задоволи света с „нормалното” си поведение.

© Вили Мотовили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??