17.07.2009 г., 20:56 ч.

Нощ 

  Поезия » Пейзажна
675 0 1

Навън е мрачно и някак студено

звездите разбулват тягостна тъма.

Луната надниква някак смутено

зад облак, прикрил я далеч от света.

 

~~*~~

© Катерина Лулф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??