11.03.2017 г., 10:15 ч.

Нощ 

  Поезия » Любовна
919 0 0

Нощ - в душата ми тъга,
навън блещукат хиляди неонови платна. 
Черна дупка в бяла душа,
отново душата - сама...     
Празни хора - празна душа,
ах защо отново така...

 

FONY

© Fony Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??