23.11.2008 г., 13:15 ч.

Нощ! 

  Поезия » Любовна
570 0 0
 

Настана вечер, слънцето залезе.
Нощта покри небето с меко одеяло.
Притварям очи, изморена от дългото чакане.
Сърцето ми заспива тъжно, замечтало...
Лекият бриз носи гласа ти.
Гледам звездите изобразили лика ти.
А очите ти, пълни с топлина, гледат ме влюбено,
както някога.
В мен напират солени сълзи...
болката от изминалите дни.
А сякаш беше вчера, когато сладко усмихваше се ти.
Искам отново да си до мен.
Да ме топлиш нощ и ден.
И като мъничко дете да протягаш пак към мен ръце.
Да се сгушиш там,
под синьото небе и да стоплиш моето сърце!

© Елена Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??