19.06.2020 г., 19:18 ч.

Нощ и Ден 

  Поезия » Друга
605 7 24

Нощта приспа Деня.

Под облак бял

постави му омайно биле

в тръпнещи обятия

го приласка

и шепнеше му думи златокрили.

Събуди се на Утрото

в отмала

Нощта,прегръщала го

отлетя

но билката любовна

при него си остана

и скритото желание

да дойде Вечерта.

 

Варна,Гавраил

© Гавраил Йосифов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??