29.06.2007 г., 13:56 ч.

Нощ кристална 

  Поезия
834 0 4
Лунният сън жажда в мене пали,
отнейде долита мирис на кристали.
Кристално е всичко само тази вечер,
а ние сме с теб кристално далече.

Красива е луната в тази рокля бална,
толкова прозрачна, мъничко кристална.
Кристални са звездите, кристална е нощта,
много е красиво във кристалната земя.

Хайде, покани ме, на онзи танц кристален
приказно чаровен, някак идеален.
След тази нощ, кристална става даже любовта,
бавно се кристализира в приказка света.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??