Jun 29, 2007, 1:56 PM

Нощ кристална 

  Poetry
841 0 4
Лунният сън жажда в мене пали,
отнейде долита мирис на кристали.
Кристално е всичко само тази вечер,
а ние сме с теб кристално далече.

Красива е луната в тази рокля бална,
толкова прозрачна, мъничко кристална.
Кристални са звездите, кристална е нощта,
много е красиво във кристалната земя.

Хайде, покани ме, на онзи танц кристален
приказно чаровен, някак идеален.
След тази нощ, кристална става даже любовта,
бавно се кристализира в приказка света.

© Марияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??