14.02.2007 г., 23:24 ч.

Нощ за двама 

  Поезия
727 0 4

 Нощта е дълга, пролетна, студена...
 Дъждът ръми, тихо, някъде зад нас
 Съдбите ни записани са в облаците
 Разпръсквани от морски бриз...

 Неназована помежду ни красота...
 Мечти растат - сякаш кълнове трева
 Небето бавно просветлява... зора
 Денят Ни идва, отива си нощта 

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??