20.06.2019 г., 22:21 ч.

Нощта 

  Поезия » Друга
468 0 1

Нощта протяга, плаща тъмен...

звезди изпраща да красят света.

Молитвите на влюбени записва,

и ги праща на любимите в съня.

 

Щурците песни пеят... за влюбените

тиха серенада... искри в небето светят

подканват към любовна изненада.

Любители на звезната плеяда.

 

А този свят подготвен е за всичко

дори да кърши врат... омагьосан

дарове, дарява... на Света е брат

готов на всичко, дори и любов.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря на всички прочели написаното от мен...Радвам се че ме уважихте с присъствието си!Хубава и емоционална събота и неделя от мен!!!
Предложения
: ??:??