Нощта протяга, плаща тъмен...
звезди изпраща да красят света.
Молитвите на влюбени записва,
и ги праща на любимите в съня.
Щурците песни пеят... за влюбените
тиха серенада... искри в небето светят
подканват към любовна изненада.
Любители на звезната плеяда.
А този свят подготвен е за всичко
дори да кърши врат... омагьосан
дарове, дарява... на Света е брат
готов на всичко, дори и любов.
© Ангел All rights reserved.