2.08.2008 г., 8:45 ч.

Нощен полет 

  Поезия » Философска
536 0 1
Спя. Спя и сънувам,
сънувам, че пътувам,
по странни аз места
обикалям във нощта.

Пътувам във съня,
по пътека на духа,
в сянка и тишина,
и през огън и мъгла.

По пътя на съня
сякаш без край аз въртя.
Защо отивам там?
Какво ме води не знам.

В този миг от нощта
разпервам мойте крила,
в моя нощен полет
нещо тегли ме напред.

Натам ще полетя
във полета на духа.
В този миг на свобода
открих своята душа...

© Стоян Вихронрав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??