2.07.2023 г., 11:20 ч.

Нощен разговор 

  Поезия » Любовна
143 0 0

      

   Нощен разговор

 

– Спиш ли вече?

Мислиш ли за мене?

Може би сънуваш ме в нощта?

Как си, мили?

Вечно нямаш време,

пак ли ни разделя бледата луна?

 

– Скъпа моя,

само теб сънувам!

Ти си чувството, дошло при мен.

Как си, мила?

Само с тебе съществувам,

твоето лице държи ме в плен.

 

– Целуни ме!

Целуни ме с мисли!

Пулсът ми неравен усети!

Искаш ли ме,

още ли сънуваш?

Със сърцето си ме приеми!

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??