10.03.2009 г., 16:26 ч.

Нощен зов 

  Поезия » Любовна
613 1 3

         Нощен зов

 

Когато небето тъмнее,

и тук-там звезди заискрят,

когато Луната изгрее

и освети ти нощния път...

 

Тръгни ти тогава към мене,

последвал любовния зов,

чукни на вратата ми тихо

и в миг ще открехна я аз.

 

Отпусната в твойта прегръдка,

ще слушам вълшебния глас,

нашепвайки тихо и страстно:

- Обичам, обичам те аз!

© Пепа Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??