7.07.2023 г., 2:40 ч.

Нощна картина 

  Поезия » Пейзажна, Бели стихове
180 0 0

 

 

 

Нощна картина

 

Пред мен е хладният асфалт,

една ограда бяла,

прозорец, покриви, комин,

два бора -- великани.

 

Далеч зад тях -- мъгла и лай,

върха на планината,

накичена като елха

по склона със звездици.

 

                     януари 1990 г.

                     гр. Сливен

© Лъчезар Цонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??