18.02.2023 г., 10:25 ч.

Нощна музика 

  Поезия » Любовна
787 0 0

     

      Нощна музика

 

Цигулка плаче в тишината,

прокрадва се и контрабас.

Заслушана усмихва се луната,

щастлива в този нощен час.

 

Запява някъде пиано,

то носи много красота

и сякаш в звездно огледало

изплува образът ти във нощта.

 

Докосва с обич сетивата,

донесъл щастие за мен,

а музиката е мечтата,

родена нежно в нощ и ден.

 

И ти вълшебно се усмихваш,

нощта преваля, няма тишина

и мисля си, че ще почувстваш –

за мен си всичко на света.

 

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??