Нощно приключение
Слънцето отстъпва на Луната,
вече на Земята цари тъмнината.
В лабиринта се лутам сама
и изведнъж докосвам твоята ръка.
Виждам твоите очи
като две блещукащи звезди.
Продължаваме заедно ръка за ръка,
но изведнъж усещам между пръстите си само мъгла.
И оставам отново сама
по средата на нощта.
Но вече не усещам студ сковаващ,
а твоя топъл поглед завладяващ...
© Тара Всички права запазени