Dec 31, 2009, 10:04 PM

Нощно приключение 

  Poetry » Love
433 0 1

Нощно приключение


Слънцето отстъпва на Луната,

вече на Земята цари тъмнината.

В лабиринта се лутам сама

и изведнъж докосвам твоята ръка.

Виждам твоите очи

като две блещукащи звезди.

Продължаваме заедно ръка за ръка,

но изведнъж усещам между пръстите си само мъгла.

И оставам отново сама

по средата на нощта.

Но вече не усещам студ сковаващ,

а твоя топъл поглед завладяващ...

© Тара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??