19.06.2006 г., 8:23 ч.  

Нощта 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
1145 0 2

Нощта, в която те срещнах бе топла.

Нощта, в която те прегърнах бе нежна.

Нощта, в която те целунах бе влажна.

Нощта, в която те любих бе страстна.

Нощта бе една мисъл.

Нощта бе едно желание.

Нощта, която не съществуваше, свърши.

Дойде денят.
Сънят бе хубав...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??