27.04.2006 г., 21:44 ч.

нощта 

  Поезия
1132 0 4
Колко мечти скрила е във тъмнината

Колко погледи останали са-гледащи звездите

Колко въздишки попили са във самотата

Колко сърца туптели са,бродещи във сенките

Колко думи,останали във шепот

още реят се със вятъра

Откровения,още неизказани

скитат се,търсещи своето признание

Колко спомени връщат се със ехото

и молят да приемем тайните от миналото

Изречени са вече,споделени със нощта

завинаги остават някъде във вечността...

© Илияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??