22.12.2007 г., 19:50 ч.

Нощта е бяла... 

  Поезия » Пейзажна
880 0 3

Нощта е бяла, искряща от снега.

Земята цяла тръпне от очакване.

Сърцето свива се от мисълта,

какво ни чака още. А какво ли даваме?

Семейни празници. Красиво е в душата.

Красиво е навън, красиви са лицата.

Че любовта ни озарява със божествен плам,

а Коледа бляскава грабва ни,

                                              гали ни, 

                                                        пее ни,

                                                                  стопля ни,

                                                                            радва сърцата ни!

                                                                       

© Грета Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??