24.05.2011 г., 10:30 ч.

Нощта е тъй млада 

  Поезия » Любовна
833 0 0

Нощта е тъй млада и нежна -

нима искаш да спиш?

С нощта нека се слеем,

в тъмата да се стопим.

 

Изгревът на пролет снежна

нима ще стопиш?

Искам отново да тлеем

и залеза да разтопим.

© Денис Метев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??