15.12.2013 г., 20:12 ч.  

Нощта едва сега започва 

  Поезия » Любовна
1339 1 0

Нощта едва сега започва

 

Знам, една жена ти казва:
"Късно е и трябва да си тръгвам..."
целува те страстно и се отказва,
като сън недосънуван...

 

Една жена ужасно те желае,
но сякаш ù пречи само гордостта,
копнежите пред теб да си признае
и да приспи за малко съвестта...

 

Една жена, щом си тръгва, защото уж е късно,
повярвай ми, очаква да я спреш,
да я целунеш с любов и малко мръсно,
като мъж в стената да я опреш.

 

Една жена тъй често се срамува
да се предаде изцяло на страстта,
не я жали, а я целувай,
кажи ù всичко, което мислиш сега...

 

Една жена се дърпа често,
това е безкрайно типична женска черта,
на мъжа не се предава лесно,
от страх, от гордост или просто така...

 

Щом с безсмислени оправдания всичко се просрочва,
бъди мъж и силно до себе си я прегърни,
прошепни ù: "Нощта едва сега започва"
и нанякъде я отнеси...

 

09.09.2012

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??