12.01.2018 г., 23:36 ч.

Нощта ще ни запомни 

  Поезия » Любовна, Еротична
958 2 2

Късна нощ и тъмна стая,

два фотьойла и диван.

Свещ блещука до букет 

от рози, а стенния часовник

сякаш е спрял.

 

Масата е празна, но не ни

трябва нищо върху нея,

тя очаква нас...

Аз ще съм твоята вечеря,

ти ще бъдеш моята вечеря,

по-хубаво меню от това, не знам!!!

 

Дрехите ни са на пода,

и ние до тях сгушени лежим.

Гръд до гръд, устни до устни,

имам усещането, че с милувките ни,

всичко около нас ще разтопим!

 

Късна нощ и тъмна стая...

Аз, ти и нашата свидетелка – Нощта.

Тя гледа и ще запомни, как се обичат

един мъж и една жена!!

 

Тъмно е, но в душите ни е светло,

защото в телата ни огън гори.

Този огън ще го подклаждаме 

чак до зори!!!

      ***************

Нощта ще ни запомни, но  и ние 

ще запомним нея!!!

Всяка вечер когато падне мрак,

ще искам с теб в едно да се слея!!!

 

 

 

© Виктория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??