13.08.2020 г., 22:08 ч.  

Носталгия 

  Поезия » Любовна
576 0 0

За теб светъл спомен

топли ме, искам да летя,

но пак съм отровен

от тая пуста самота.

 

Върни се ти при мен,

болката у мен да спре,

към теб съм устремен,

та дух на теб да се опре.

 

Приех те като дар от Бога,

от болка спаси ме онзи ден,

по-прекрасна да намеря не мога,

че излекува, макар за миг, дух ранен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??