31.10.2008 г., 21:43 ч.

Нов живот 

  Поезия » Друга
528 0 0

Неотразимо времето минава

и в него нашите светове,

минути, дни, години,

сбъднати, несбъднати мечти.

 

Неотразимо времето се сбъдва

в новия ни свят и ден и нощ,

като очакване в забрава

запълваме живота с нов компас.

 

Красиви стелят се минути -

свежи есенни листа,

като в пролет аромат от звуци

и сънена дъга в деня.

© Ирена Велинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??