Днес, ден прекрасен,
реших да стана Play Boy страшен.
Ще свалям аз жени,
ще бъда с тях до зори.
Видях, че няма смисъл от любов,
само мъки носи този зов.
Ще бройкам аз жени прекрасни,
колкото и да са опасни.
От утре почвам да живея,
за жената на живота няма да копнея.
Ще пия с приятели добри,
ще си играя с прекрасните жени.
© Иван Батев Всички права запазени
мислиш ли, че ще си щастлив...
по-добре е любов със сълзи...но истинска любов...