27.04.2007 г., 16:02 ч.

НОВ ЖИВОТ 

  Поезия
630 0 7

                                                            НОВ ЖИВОТ 

                                            Дойде тъй чаканата вест
                                            след тежката, богата сватба
                                            и нов живот роди се днес,
                                            с усмивката си да ни радва.
                                            Момиченце красиво, добър ден!
                                            Не с плач, а с радост идваш на света.
                                            Честит да е рождения ти ден,
                                            със който ни даряваш любовта.
                                            Орисница или пък фея ако бях,
                                            бих врекла в теб да е доброто,
                                            бих дала ти игри и смях,
                                            тъй никога да не познаеш злото.
                                            Понеже съм човек и зная,
                                            че не у мен е пръчката вълшебна,
                                            сърце голямо ти желая,
                                            във всичко да си съвършена.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красиво и нежно посвещение и пожелание!
  • Прекрасно!!! Поздрави, Ани!!!
  • Прекрасно пожелание Ани!
    Нека преди всичко стане добър човек!
    Поздравявам те за радостта!
  • Поздравления!
    Красиво и свежо стихче!
  • Браво, Човече!
    Браво, Ани!
    Красиво е!
  • Прекрасно е!Много впечатляващо. И от мен 6
  • Много красива творба! Впечатлява ме способността ти да пишеш тъй добре...а и честно казано темата за Любовта (макар и аз все за нея да пиша) малко взе да ми доскучава и ме радва да прочета поезия и на друга тематика?! От мен 6!
Предложения
: ??:??