25.06.2010 г., 14:25 ч.

Нов смисъл 

  Поезия » Любовна
603 0 1

Ти ме нарече с много имена,
но ме беляза с едно - твоето.
И безброй звезди ми свали,
но остави в мен да грее една - твоята.
Преоткри нови светове, само за да създадеш
едно ново начало - моето.
Видя ме, сякаш с рентгеново око, отвътре,
така  разбра от какво се нуждая.
От ново настояще.
От твоето в моето бъдеще.
От нов смисъл - нашия.

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мисля,че този ти ще бъде ми от любимите ми
Предложения
: ??:??