7.06.2012 г., 19:35 ч.

Нов свят 

  Поезия » Любовна
586 0 2

Слънцето изгрява. Нов ден, ново начало.

 

Промяна в съзнанието, желание за добрини.

 

Сърце чисто и мъдро, дълбоко съзнало, 

 

че в този свят вече няма място за злини! 

© Мартинес Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??