Jun 7, 2012, 7:35 PM

Нов свят 

  Poetry » Love
577 0 2

Слънцето изгрява. Нов ден, ново начало.

 

Промяна в съзнанието, желание за добрини.

 

Сърце чисто и мъдро, дълбоко съзнало, 

 

че в този свят вече няма място за злини! 

© Мартинес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??