31.12.2021 г., 18:40 ч.

Нова ера 

  Поезия
428 0 1

Космическа ера

и атомен век.

Черви се Венера

пред среща с човек.

 

Космична империя,

а роб до робот.

Космическа ера

и земния скот.

 

И цар на Венера

е всеки човек.

Космическа ера

в Двайсет и първия век.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??