Dec 31, 2021, 6:40 PM

Нова ера 

  Poetry
435 0 1

Космическа ера

и атомен век.

Черви се Венера

пред среща с човек.

 

Космична империя,

а роб до робот.

Космическа ера

и земния скот.

 

И цар на Венера

е всеки човек.

Космическа ера

в Двайсет и първия век.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??