Космическа ера
и атомен век.
Черви се Венера
пред среща с човек.
Космична империя,
а роб до робот.
Космическа ера
и земния скот.
И цар на Венера
е всеки човек.
Космическа ера
в Двайсет и първия век.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados