5.01.2013 г., 23:37 ч.

Нова година 

  Поезия » За деца
435 0 0

Нова година е сега.

Камбани бият през нощта!

Навън снегът вали,

а ний се веселим!

 

Мама вкусно готви,

а тате пък работи!

 

Аз се мъча да измисля

рима за това,

но не мога да измисля,

сега свършва така.

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??