Jan 5, 2013, 11:37 PM

Нова година 

  Poetry » For kids
448 0 0

Нова година е сега.

Камбани бият през нощта!

Навън снегът вали,

а ний се веселим!

 

Мама вкусно готви,

а тате пък работи!

 

Аз се мъча да измисля

рима за това,

но не мога да измисля,

сега свършва така.

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??