Колко раодст ти ни носиш,
колко хубави мечти.
Ти от дом на дом ще ходиш
да разнасяш веселби.
Да вдигнем чаши, звън да екне
за успехите добри.
Вино в чашите да текне
всички с радост да дари.
Да бъдеш още по-богата,
да се родят овес и жито.
Да се родят в нечет благата -
ха сега да е честита!
01.01.1976г.
© Дончо Минчев Всички права запазени