30.12.2020 г., 23:49 ч.

Нова година 

  Поезия » Акростихове
938 0 2

НОВА ГОДИНА


акростих

 

Нова година, нова надежда.
Още желания, още мечти.
Всеки с усмивка към нея поглежда,
А във очите ни радост блести.

 

Греят елхите със лампички цветни.
Огнено шоу танцува в небето.
Дълго се вият хора пъстроцветни.
Истинска радост изпълва сърцето!
Нека успешна е тази година,
А във живота ни щастие има!

 

Николай Димов

© Николай Димов Всички права запазени

Произведението е включено в:
  662 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??