17.09.2009 г., 15:33 ч.

Нова книга 

  Поезия » Хумористична
712 0 0

Издателството ми иска нова книга,

кани ме да участвам на панаира.

На мен друго ми се прави -

да сме си насаме с жена ми.

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??