27.12.2009 г., 11:22 ч.

Нова любов, нови мечти 

  Поезия » Любовна
770 0 2

Изпълнена съм с нови детски надежди,
родиха се хиляди детски мечти!
Не знам дали Коледа е причината,
или пък не си ти ?

Отново имам пламък в сърцето,
отново той тлее и гори...
Не зная колко дълго това ще продължи,
но повярвай ми – сега душата ми лети!

Лети из висините небосводни
и опознава нови хоризонти!
Повярвай ми, ще крещя както никога до сега -
за да разберат всички за магията на любовта!

И днес – дори в съня,
твоите очи ме карат да не спя!
Ти си светлинката в мрачната нощ,
ти  си надеждата ми за живот!

За да си до мен - аз всичко ще сторя,
в шепите си и света ще ти подаря!
Стига само да бъдеш завинаги до мен
и  в моя плен...

© Весела Апостолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??