16.05.2006 г., 22:26 ч.

НОВИЯТ АРТИСТ 

  Поезия
692 0 5
     НОВИЯТ АРТИСТ

Сценарий лош вьв филмомания,
а старателно пресмятах много,
но брод ще тьрся, не и оправдания,
ще се усмихвам, туй го мога.

И ще бьде празник всеки миг изпратен,
и щастлив ще е за мен - вековен.
Ще обьрна и душата на обратно,
кьм чистата страна, без мьчен спомен.

И ще грее сльнце, ще ръми прохлада,
в живота нов, наивно чист,
през разбита от надеждите ограда,
декор излишен за новият артист.

© Ивайло Яков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??