14.12.2023 г., 11:40 ч.

Ново начало 

  Поезия » Любовна
109 1 0

 

Времето ми без теб е сякаш загубено!
Липсва ми настроението щастливо и хубаво!
Твоята нежна усмивка, ръката,
която сякаш ми гали душата!...

 

Търся те, когато очите отворя...
намирам те, когато пък ги затворя...
Искам те все повече!... За още по-дълго!...
Ти си моето ново начало, песента в моето гърло!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??