31.12.2014 г., 17:29 ч.

Новогодишни романтики 

  Поезия » Бели стихове
651 0 0

В дванайсет часа
на Нова Година
никой няма да те целуне.

В дванайсет без две
иди в банята
и когато всички започнат да викат
обезумели, в пореден обред на преход
целуни огледалото.

Вече няма спасители
Твоето рамо
ще е единствената твърда земя
и него ще поливаш със вода и сол,
защото за да има растеж
е нужно малко наводнение.

Целуни огледалото,
защото това обещава романс
за цял живот.

© Яв Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??