1.01.2019 г., 19:48 ч.

Новогодишно 

  Поезия » Бели стихове
586 1 2

Новогодишно

 

Дядо Коледа отново ме подмина,

профуча край мен с пълния чувал.

Дано през Новата година,

Господ добро да е дал...

 

Щастие, любов, все късмети,

наредени в баница с дрян.

Дано посегна към парчето,

с късмета най голям...

 

Не искам много Боже мили,

не искам богатство и пари.

Искам само да е здраве

и обич в сърцето да цари.

 

Искам хората да са щастливи,

да няма болки, страхове...

Добра да бъде Новата година

и здраве на всички да даде.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??