22.11.2019 г., 15:25 ч.

Новогодишно 

  Поезия » Гражданска
701 0 1

 

Наздраве, дружино
и на теб, приятелю, стари!
Нека с песни изпратим
старата година сега,
нека злото забравим,
добро да ни пази,
наздраве, с много любов
от душа!

 

Новата да срещнем
с усмивка и родост,
да и кажем сполай ти
и добре дошла!
Наздраве, дружино
и на теб, приятелю, стари,
наздраве за здраве
и многое лета!

 

Петър Пацев

© Петър Пацев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Коледно наричане »

32 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??