25.05.2010 г., 22:01 ч.

Новото ти "всичко" 

  Поезия » Любовна
1381 2 30

Лесно ти е зарове да хвърлиш –

каквото ти се падне, е кадем!

Тя, нашата, отдавна се е свършила,

чисто ти е миналото. С мен.

Новото ти „всичко” даже старо е –

стари са ти новите залози

и, след мене сърбали попарата,

много нови „всичко” ще повозиш

на онази мнима въртележка,

'дето обещава водопадите!

... Как наивно ставаме посмешище;

после супа сърбаме, глупачките!

Та и тази вече ти я зная.

В тези „водопади” съм се давила –

бавно сваляш портите за рая,

бързо гониш после „щот’ не ставала.”

Никоя не става, егоисте!

Хвърлил зара си пореден, рухваш –

имал си любов, сега прости си...

Имаш само супа.

Да я духаш!!!...

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??