Лист хартия
и една химикалка,
малко мечтания
в стаичка малка.
Това е нужно
на един поет,
за него не е важно
дали има портрет.
Ще кажете малко е това,
но прави не сте,
защото той с думи рисува света
и друго нищо не ще.
© Александра Иванова Всички права запазени